Spela bingo på nätet

Bingo kom till Sverige 1961, främst av influenser från Storbritannien. Det första utropet gjordes i skånska Gunnarstorp där idrottsföreningen anordnat detta nya och spännande spel. Snart spelades det bingo i alla lokaler som fanns till buds, bygdegårdar, folketshus, klubblokaler och liknande. Folk strömmade till från alla håll och kanter för att underhålla sig med en kvälls bingospel. För på den tiden fanns bara TV, internet visste ingen vad det var förrän på nittiotalet. Och att bingon då skulle ta plats på nätet när det väl kom var det ingen tvekan om, speciellt efter succén med Bingolotto.

Svensk bingo på nätet

Det bästa med att spela bingo på nätet är att det finns så många olika bingorum att välja på och antalet sajter som har bingo bara ökar. Chatten är också den en viktig del i nätbingon. På en lokal kan man bara prata med de närmaste bingogrannarna, på nätet når man flera hundra. Därmed måste man säga att bingo på nätet är mer socialt än i levande livet. Sen är det ju inte så illa att vinna lite då och då, eller kamma hem storkovan i jackpotten. Så stora summor man kan vinna på nätbingo kommer aldrig en bingohall upp i. Att det förhåller sig så är det nätverk som bingorummen har. Kanske spelar du samtidigt med någon från Italien, Sydafrika, Australien eller New York.

Bingosajter som har svenska som språk eller i en del fall är renodlat svenska är bland annat (och den bonus de erbjuder):

  • Maria Bingo, 50 kronor gratis direkt plus mer
  • Bertil Bingo ger 100 kronor fritt samt 100 % bonus samt fria snurr på slots
  • William Hill (en av världens största spelsajter), spela för 100 och få 400 kronor i bonus
  • Bet365 Bingo betalar ut 200 kronor gratis efter att du spelat för 100 kronor
  • Guldbingo ger alla nya spelare 100 kronor
  • Hos MamaMia Bingo får du 80 kronor att spela förekommer
  • LyckoBingo delar ut 60 kronor gratis som välkomstpresent

Så varför inte prova lyckan redan idag, kanske är det just du som vinner storvinsten.